Kokoelmajkl etsii uusia pelaajia

Laji on salibandy, joukkueen kotipaikka on Jyväskylä ja pelattava sarja Sisä-Suomi 4.div. Joukkueeseen kuuluu 19 jäsentä ja kalenterissa on 79 tulevaa treeniä tai peliä.

Salibandyseura KokoelmaJKL hakee uusia pelaajia kaudelle 2019-2020. Pelaamme tulevalla kaudella Sisä-Suomen 4. divisioonassa. Reenit alkavat 3.7.2019 liikuntakeskus Buugilla, jossa viikottainen vuoro klo 20-21. Syksyllä alkaa todennäköisesti myös toinen vuoro sunnuntaisin Kuokkalan graniitissa.

Sarjaa pelaavassa rosterissa on paikkoja muutamille koville pelimiehille. Mikäli sinulta löytyy pelitaitoja ja ennenkaikkea omaat hyvän asenteen ja harjoitusmotivaation, saatat olla etsimämme pelaaja. Lisäksi on mahdollisuus osallistua vain reenirinkiin halutessaan. Tsekkaa yhteystiedot alta, ota yhteyttä ja tule rohkeasti kokeilemaan mukaan!

Yhteydenotot:

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 20 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Kokoelmajkl: kokoonpano